Infinity


Infinity van Corvus Belli is een science fiction skirmish miniature wargame. Het heeft een redelijk uniek actie – reactie mechanisme, waarbij een speler altijd op de acties van de tegenstander kan reageren en zo bij het spel betrokken blijft. De regels zijn complex, maar in de basis logisch en toegankelijk. De complexiteit zorgt voor diepgang, en elke tactische keuze heeft consequenties.

De meeste Infinity potjes worden met 200 tot 300 punten gespeeld, wat meestal gelijk staat aan 10 tot 20 miniaturen, op een tafel van 4’x 4′ (1,20 m x 1,20 m). Er zijn acht verschillende facties in het spel, elke met een eigen visuele en speelstijl. Het komt dan ook niet als verrassing dat veel Infinity spelers meerdere legers verzamelen. De miniaturen in “heroic 28mm” schaal (feitelijk 32-34mm) behoren tot het beste wat op wargaming gebied te verkrijgen is. Corvus Belli maakt gebruik van met de computer gesculpte miniaturen, de masters voor de gietmallen worden 3D geprint. Hierdoor zijn zeer veel details mogelijk.

Bijzonder bij Infinity is de uitzonderlijk goede support op het Internet. Niet alleen zijn de regels gratis verkrijgbaar, er is ook een regel Wiki en een online Army Builder.

Bij ons kunt u zowel alle miniaturen als diverse 3D geprinte accessoires, scenery en terrein kopen. Wij zijn officiële partner van Rocketship Games voor 3D geprint Infinity terrein.

Links